The Vindictive Ice-Chest - Got To Get You Into My Life

Fixa hemma

Ja det är väl mysigt att få göra i ordning saker och ting hemma, det är mysigt att få det fint hemma. Så att man känner att det är hemtrevligt och så att vara hemma.
Det finns så mycket som man kan göra för att det ska bli mysigt hemma, man kan satsa på mycket ljuspunkter och kuddar och annat fint. 
Se när det också så olika vad ma tycker är viktigt i ett hem, det kan vara att ha en bra fönsterisolering eller att ha akrylfogmassa. Ja det kan verkligen vara olika vad man tycker är dt viktigaste.

Bra att vi tycker olika

Ja det är verkligen bra att vi har olika smak så att inte alla hus och lägenheter ser likadana ut, det skulle ju var väldigt tråkigt om det var på det viset. Nej det är ju mycket roligare att man har olika tycker och smak så att det ser olika ut hos alla. Ja det är trevligare att det är olika än att det ser lika dant ut hos alla.

Det är roligt med inredning tycker jag, det finan så mycket som man kan göra och det är ju det som kanske är en av charmen med inredning att man kan göra så otroligt mycket och det ger ju så många möjligheter.
Ja att inreda hemma är något som många tycker är kul och intressant och det förstår jag verkligen det är ju så härligt att verkligen kunna trivas bra och må bra hemma. Det är ju oftast där som man laddar batterierna och där som man har det trevligt tillsammans med sin familj.
Så då är det ju viktigt att man har det mysig hemma så att allas familjen trivs och mår bra när dom är hemma. Ja det finns så mycket som är intressant och bra med heminredning tycker jag i alla fall.